NOVA ACTIVITAT: Els sentits de la cuina

NOVA ACTIVITAT: Els sentits de la cuina

Benvolgudes famílies,

Ens plau convidar-vos a una activitat organitzada en col·laboració amb Mandarina Garden Vilanova. L’activitat està emmarcada en la Setmana del Voluntariat de l’Obra Social de la Caixa. Tindrem l’honor de rebre a diversos representants de l’entitat La Caixa que ens acompanyaran al llarg de tota l’activitat.

Les places són limitades així que us animem a que feu la inscripció a l’enllaç que trobareu al final del correu electrònic. Si quedessin lliure algunes places les posaríem a disposició dels germans i germanes dels participants és per aquest motiu que trobareu preguntes referents als germans/es.

Títol activitat: Els sentits de la cuina
Dia: 22 d’octubre
Lloc: Mandarina Garden, Plaça Catalunya, 14 de Vilanova i la Geltrú.
Hora d’inici: 17.30h
Durada aproximada: 60 minuts

Descripció:  El taller a realitzar és una proposta gastronòmica, en la que es duran a terme unes galetes i la seva decoració.

Aquesta activitat ens permet desenvolupar la motricitat fina i el sentit del tacte a l’hora de pastar la massa de les galetes i realitzar la utilització dels motlles per fer les formes de les galetes.

També fomenta la creativitat deixant que els nois i noies decorin galetes com ells i elles vulguin, realitzant un dibuix o afegint toppings.

L’activitat consistirà en realitzar la massa de les galetes, fornejar-les i tot seguit crear la decoració personalitzada d’aquestes.

Per últim, es donarà l’opció de tastar-les; treballant d’aquesta manera el sentit del gust i la percepció dels diferents sabors.

Amb aquest taller es vol treballar diferents sentits (gust, vista, tacte i olfacte) a través de la cuina, d’aquesta manera els nois i noies reben diferents estímuls i interioritzin les diferents sensacions rebudes a l’hora de cuinar.

Desprès del taller farem un berenar.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://forms.gle/3FwMZobdkBVcRwvQA
Activitat exclusiva per a socis / sòcies.

Ens acomiadem de vosaltres esperant trobar-nos a la cuina del Mandarina Garden!