Activitats Garraf

Extraescolars

Natació

Activitat per a nens/es a partir de 10 anys.

Data: dimecres

Horari: 18:20h a 19:05h

Ubicació: Piscina Municipal de Sitges

Taller d’Arts Escèniques

Utilitzant les diferents disciplines artístiques per entendre i expressar millor les emocions i estats d’ànim. Es treballaran a nivell iniciació les següents tècniques: Dansa, cant, teatre, pintura, manualitats i relaxació. 

Data: dilluns

Horari: 17:30h a 18:30h

Ubicació: Centre Cívic de la Collada de Vilanova i la Geltrú

Próximes activitats

activitat3

Què fem?

Activitat destinada a l’oci inclusiu i respir familiar, on es treballen aspectes com les habilitats socials, la de prendre decisions conjuntes i el treball en equip.

En aquesta activitat, els mateixos nois/noies decideixen les sortides a fer, i els acompanyen monitors formats per aquesta tasca. S’incorpora una orientació psicopedagògica d’un professional, per donar pautes per treballar els diferents inputs de les mateixes sortides.

– Grup de 10 a 13 anys.

– Grup de 14 a 18 anys.

activitat2

Casal

Activitat destinada als més petits (a partir de 3 anys) i on l’objectiu d’aquest és treballar diferents aspectes amb els nens i nenes en un espai d’oci dirigit, a banda d’oferir un servei de respir a les famílies en aquestes hores.

Data: Últim dissabte de cada mes.

activitat1

Grup Ajuda Mútua (GAM)

GAM per a famílies de persones amb TEA: pares, mares i familiars també necessiten un recolzament social i comunitari, promouen l’autoestima. Un espai on poder posar nom a tot allò que els hi passa, des de la intimitat, la confiança i el respecte.

Un espai de drenatge emocional, amb la supervisió d’un professional expert en el tractament grupal amb famílies, per tal de modular i guiar aquest drenatge. Els grups es faran quinzenalment.

Data: (inici dimarts 17 de setembre de 2019)

Horari: 15:15h

Ubicació: CDIAP Garraf (Calle de Cristòfol Raventós, 1, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona)