Cursa Solidària les Roquetes

Cursa Solidària les Roquetes

Ens complau comunicar-vos que aquest any la Cursa Solidària les Roquetes 2018, organitzada per l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, ha escollit la nostra entitat, per ser la destinatària de la recaptació de la cursa Solidària.

La cursa es farà el pròxim dia 31/12/2018 a les 16.15 la carrera infantil i a les 17.00 pels adults, la cursa són 5 km i es pot participar de qualsevol manera (Corrent, caminant,etc). Amb la inscripció es donarà una samarreta i una polsera de la nostra associació per cada participant.

La recaptació d’aquesta, es destinarà al projecte de colònies pels nois i noies de l’Associació i Respir familiar, que volem fer durant el 2019. Aquest projecte consistirà en la possibilitat de fer una estança en una casa de colònies on es desenvoluparien espais i tallers adaptats, i es realitzarien activitats i jornades lúdiques, acompanyats de monitors/es formats en TEA. Aquest projecte permet a les famílies a fer un respir en la seva vida quotidiana, i poder dedicar-se a l’enfortiment de l’espai familiar i personal que el rol de cures moltes vegades no ho permet, mentre que els nois i noies gaudeixen d’una experiència enriquidora on poder divertir-se i practicar esport.

Us demanem la vostra col·laboració especialment amb el voluntariat per poder desenvolupar la cursa, ens demanen persones per fer control en diferents punts del recorregut. En el cas que el voluntariat sigui menor d’edat ha d’anar acompanyat d’un adult.

Comptem amb vosaltres perquè aquesta jornada sigui tot un èxit.