Escola de famílies i voluntaris

Escola de famílies i voluntaris

L’associació Autisme amb Futur en col·laboració amb Fundació Lovaas, te l’honor de presentar i convidar-vos al curs “Escola de Famílies i voluntaris”.

El curs es realitzarà durant un any acadèmic de Setembre de 2019 a Juny de 2020. S’impartirà a través de monogràfics intensius d’una durada de 4 hores de forma mensual. Les sessions es dividiran en una part teòrica i una pràctica i es complementaran amb una sessió virtual on es podran exposar dubtes de carácter personal relacionats amb les matèries tractades.

L’objectiu és que pares i mares  i cuidadors principals dels infants puguin ampliar els seus coneixements i dur a la pràctica estratègies educatives per tal de potenciar els aspectes positius dels seus fills i filles i reduir les conductes inadequades. Els Docents del curs seran psicòlegs i reconeguts professionals versats en la pràctica clínica de la Fundació Lovaas.

Us adjuntem el programa del curs “Escola de Pares i voluntaris ”i esperem comptar amb la vostra presencia.

Data d’inici: 28 de Setembre de 2019, horari de 17.00h a 20.00h.
Lloc: Escola Santa Eulàlia de Les Roquetes. C/ Miquel Servet, s/n 08812 Sant Pere de Ribes.

Algunes sessions es duran a terme a Vilafranca del Penedès pendent de confirmació.

Preu:
    – Famílies associades: 90€ en pagament ùnic, 100 en dos pagaments ( 50% a l’Octubre i 50% al Gener 2020). Màxim participants per sessió 2 persones.
    – No associats: 160€ per persona.

Inscripcions: Mail de l’associació: info@autismeambfutur.com